top of page

 Yksilövalmennus

Yksilövalmennus on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat tukea/apua saavuttaakseen hyviä tuloksia terveyden ja kuntoilun parissa. On tavoitteina sitten lihasten kasvatus, rasvanpoltto, kiinteytyminen, kestävyyskunnon parantaminen, tai yksinkertaisesti saavuttaa pysyvä elämäntapa.

 

Yksilövalmennuksessa kuntoiluohjelmat räätälöidään yksilöllisesti huomioiden asiakkaan terveyden kokonaiskuva, kehityskohteet sekä hänen omat tarpeensa että toiveensa. Kuntoiluohjelmien sisältö jää myös käyttöön valmennuksen jälkeen. 

 

Valmennuskokonaisuuteen kuuluu ilmainen alkukartoitus (puhelimitse/hlökoht.tapaaminen), tavoitteiden asettaminen, liikunta- ja/ ravinto-ohjelma, viikottainen seuranta, jatkuva yhteys valmentajaan sekä treeniohjelmat päivityksineen.

 

Ole rohkeasti yhteydessä, jos tarvitset sparrausta, valmennusta tai mentorointia omaan tilanteeseesi kuntoilun, ravinnon tai terveyden puolella.

Valmennuksen hyödyt ovat huomattavia mm. keskittymisen parantuminen, elinvoimaisuuden lisääntyminen, terveyden kohentuminen, kestävyyden-ja voiman kasvaminen. 

 

RYHMÄVALMENNUS

Pieni ryhmävalmennus soveltuu hyvin niille, jotka eivät halua harrastaa ja treenata yksin. Ohjatussa ryhmässä motivaatio kasvaa, treenaaminen on tehokasta, kehittävää, vaihtelevaa ja hauskaa! Jos sinulta löytyy jo oma kaveri-, ja tuttavaporukka, jonka kanssa haluaisitte treenata yhdessä, niin sekin onnistuu hyvin. 

RYHMÄVALMENNUS  (4-6 henkilöä)

Sinulle, joka haluat kohottaa kuntoasi monipuolisesti ja turvallisesti.  Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja ryhmäliikunnan parhaat puolet.  Opit perustekniikoita, saat ohjeistuksen ravintoon ja hyvän hien pintaan treeneistä! Treenit mahdollistavat sen, että pystyn valmentajana antamaan yksilöllisesti huomiota ja opastusta riittävästi ja tarpeen mukaan.  Jokainen ryhmän jäsen etenee oman kuntotasonsa mukaisesti ja saa sen mukaan itselleen juuri sopivasti vastusta ja haastetta. Ryhmässä treenaaminen on hauskaa, kehittävää ja kannustavaa.

TERVEYSVALMENNUSRYHMÄ (4-6 henkilöä/ryhmä)
Sinulle, jonka tavoitteena on esim. tehokas painonpudotus, kiinteytyminen ja turvallinen liikunnan aloitus. Valmennus koostuu liikunnasta, ravinto-ohjauksesta ja henilökohtaiseista valmennusohjelmasta päivityksineen.

SENIORILIIKUNTA

Senioriliikuntaa suunniteltaessa autetaan ikääntyviä naisia ja miehiä pitämään huolta omasta
hyvinvoinnistaan ja pysymään terveempinä elämässään.
Senioriliikunnan peruspilareita ovat kuntoilun lisäksi hyvä ravinto, lepo, sosiaaliset suhteet sekä oman jaksamisen tukeminen.

Senioriliikunnassa vahvistetaan kehoa monipuolisesti huomioiden jokaisen terveydentila. Seniorin liikunta voi  koostua erilaisista harjoituksista mm. kehonpainoharjoittelua, kävelyä/hölkkää, soutua, uintia, kehonhuoltoa, lihaskuntoharjoittelua ja koordinaatioharjoituksia.

Tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa, ja ennenkaikkea aikaansaada

mielihyvää liikunnasta.

bottom of page