top of page

KUNTO JA KILPAVALMENNUS

Valmennuksessani lähdetään rakentamaan kuntoa huomioiden asiakkaan elämäntila ja terveydenkuva.

Valmennuksen tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa asiakasta fyysisesti ja psyykkisesti, johon
huomioidaan ravinto, lepo, fyysinen- ja henkinen tila.
Tavoitteena: Terve keho
On sinulla tavoitteena sitten parantaa, monipuolistaa, vahvistaa itseäsi urheilijana tai kuntoilijana saadaksesi parempia tuloksia, niin sen teen lujana ja pehmeänä valmentajana.

Valmennusohjelmassa tehdään monipuolisia kuntoharjoituksia, jotka kehittävät mm. tasapainoa, koordinaatiota, voimaa, kestävyyttä, kimmoisuutta ja liikkuvuutta.

Kilpaurheilussa tehdään samoja yllä olevia asioita, mutta tärkeimmäksi muodostuvat lajinomaiset harjoitukset.

RYHMÄVALMENNUS

Pieni liikuntaryhmä soveltuu hyvin niille, jotka eivät halua harrastaa ja treenata yksin. Ohjatussa ryhmässä motivaatio kasvaa, treenaaminen on tehokasta, kehittävää, vaihtelevaa ja hauskaa! Jos sinulta löytyy jo oma kaveri-, ja tuttavaporukka, jonka kanssa haluaisitte treenata yhdessä, niin sekin onnistuu hyvin.

TOIMINNALLINEN KUNTORYHMÄVALMENNUS (4-6 henkilöä)
Sinulle, joka haluat kohottaa kuntoasi monipuolisesti ja turvallisesti. Pienryhmässä 4-6 henkilön ryhmässä tehdään monipuolista treeniä. Opit perustekniikoita, saat ohjeistuksen ravintoon ja hyvän hien pintaan treeneistä! Välineinä käytetään monipuolisesti mm. vapaita painoja, kahvakuulia, kuminauhoja, soutulaitteita. Pienryhmässä treenaamisen etuina ovat suunniteltu, turvallinen ja tehokas treeni valvovan silmän alla, kiinteästi sovitut tapaamiset, ruokavalio-ohjeistus, sekä ryhmän tuki ja kannustus. 

TERVEYS- JA LIIKUNTAVALMENNUSRYHMÄ (4-6 henkilöä/ryhmä)
Sinulle, jonka tavoitteena on esim. tehokas painonpudotus ja turvallinen liikunnan aloitus. Tapaamiset koostuvat ravintoluennoista, henkisestä valmennuksesta sekä kevyestä liikunnasta. 

KOKONAISVALTAINEN TERVEYS

Tarvitsetko sparrausta, valmennusta tai mentorointia oman terveyden kokonaiskuvaan tai johonkin terveyden osa-alueeseen? 

 

Huomioin asiakkaan elämäntilanteen, suunnitellaan yhdessä mitkä asiat ovat niitä, jolla pystytään mahdollistamaan parempaa elämänlaatua.

 

Olipa tavoitteenasi lisääntynyt energia, painon pudotus tai hyvän terveyden saavuttaminen, autan

selvittämään, mikä toimii sinulle. Jokainen yksilö on erilainen, eivätkä samat elintapaohjeistukset sovi

kaikille.

 

Terveysvalmennuksessa voidaan auttaa myös parantamaan asiakkaan keskittymistä, lisäämään

elinvoimaisuutta, pääsemään eroon mieliteoista ja ruokariippuvuuksista, putsaamaan elämää myrkyistä

tai parantamaan ihmissuhteita.

 

Valmennusohjelmat räätälöidään yksilöllisesti huomioiden asiakkaan terveyden kokonaiskuva, ravitsemus, painon hallinta, fyysinen aktiivisuus, uni, palautuminen, riippuvuudet, stressin määrä ja kyky hallita omaa terveyttä.

bottom of page